casco insumissia fusil roto
x
casco insumissia fusil roto

Para ponerse en contacto con nosotr@s envíanos un email a noticias @ antimilitaristas.org.

Paraules per la Pau i per una acollida sense fronteres

Paraules per la Pau i per una acollida sense fronteres

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convoca al Paraules per la Pau, la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al Port de la ciutat i per la desmilitarització de la societat.

El diumenge 6 de setembre, a les 12 h, la plaça de la Font de Tarragona tornarà a ser punt de trobada per a la creació d’un espai de pau i art, i per expressar el nostre rebuig ciutadà a les guerres que provoquen el patiment i la misèria i a les fronteres que impedeixen el pas a les persones que cerquen refugi i esperança.

Com en altres ocasions, aquesta convocatòria de Paraules per la Pau serà una concentració on reivindicarem l’acollida digna i sense fronteres de les persones que fugen dels seus països d’origen a causa de la violència, les catàstrofes naturals, la fam, la repressió política o la persecució per raons ideològiques, d’orientació sexual o de qualsevol altra mena. També, comptarem amb l’actuació del músic reusenc Silvio Álvarez, que ens presentarà el seu primer disc: «Llops de mar». Una proposta indie-folk amb lletres lluminoses, plenes de vitalisme i de poesia.

Esperem comptar amb la vostra assistència i agraïm la difusió que en feu.

Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

http://tgnapau.blogspot.com.es/

Alternativa Antimilitarista - Moc
Administración RSS